Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18618
Назва: Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Cпеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу: [методичні рекомендації до лабораторних занять] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 53 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-січ-2021
Країна (код): UA
Теми: олігофренія
дефіцитарний розвиток
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу «Спеціальна психологія та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу» мають на меті навчити діагностувати порушення дітей, вміти сформувати індивідуальну програму розвитку та розкрити основні підходи до їх корекції та реабілітації. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, а також будуть корисними для психологів, дефектологів, соціальних працівників при вивченні питань навчання, виховання і організації допомоги дітям з проблемами розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18618
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
specps_met.pdf555,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.