Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18611
Title: Тестові завдання для самоконтролю з навчального курсу «Психологія мотивацій та емоцій»
Authors: Кихтюк, Оксана Василівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної і соціальної психології та соціології
Bibliographic description (Ukraine): Тестові завдання для самоконтролю з навчального курсу «Психологія мотивацій та емоцій» підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» освітньої програми «Психологія», «Практична психологія» / уклад. О. В. Кихтюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 27 с.
Issue Date: Jun-2020
Date of entry: 14-Jan-2021
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 159.9
Keywords: психологія
мотивація
емоції
регулятивна сфера особистості
Abstract: Головною метою навчального курсу «Психологія мотивацій та емоцій» є логічне продовження дисципліни «Загальна психологія», він входить у систему розділу «Психологія регулятивної сфери». Кінцевою метою є формування у студентів-психологів базового системного мислення з основ загальної психології та комплексу спеціальних знань щодо мотиваційно-регулятивної сфери особистості, вироблення вмінь аналізувати мотивацію поведінки та діяльності, визначати спонукальні фактори, що їх детермінують. Таким чином, самоконтроль із вивченого матеріалу по вище зазначеній дисципліні сприятиме систематизації знань, умінь та навичок, актуалізації та закріпленню побудови структурно-логічного теоретичного та практичного матеріалу. Матеріал побудовано для самоперевіірки отриманих знань з курсу навчальної нормативної психології зі спеціальності 053, містить правильні варіанти відповідей на питання; завдання для самостійної підготовки.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18611
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
test_psyhol_motyv.pdfукладач Кихтюк999,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.