Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18597
Назва: Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу: [методичні рекомендації до самостійної роботи] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 22с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 13-січ-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Теми: діти з особливими потребами
затримка психічного розвитку
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу «Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу» мають на меті узагальнити та використати додаткову інформацію у роботі з дітьми з особливими потребами розвитку для глибшого і повнішого розуміння складних порушень. Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу є дисципліною професійного напрямку, яка викладається студентам денної і заочної форм навчання.
Опис: Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, а також будуть корисними для психологів, дефектологів, соціальних працівників при вивченні питань навчання, виховання і організації допомоги дітям з проблемами розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18597
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spec_metod.pdf371,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.