Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18591
Назва: Експериментальна психологія
Автори: Павлюк, Тетяна Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Експериментальна психологія : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад. Т. М. Павлюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 36 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 13-січ-2021
Країна (код): UA
УДК: 159.9.07(072)
Теми: експериментальна психологія
експеримент
квазіексперимент
кореляційне дослідження
методологія науки
наукова проблема
Короткий огляд (реферат): Основна мета виконання завдань самостійної роботи з курсу «Експериментльна психологія» – формування та розвиток у студентів наукового психологічного мислення, навичок самостійного вивчення навчальної й наукової літератури, умінь самостійного аналізу методологічного апарату експериментально-психологічного дослідження, умінь і навичок самостійного планування, організації та про-ведення науково-психологічного дослідження, протоколювання подій психологічного експерименту й оформлення експериментальної документації. Основне завдання цих методичних указівок полягає в тому, щоб виділити основні питання й напрями, на які потрібно звернути увагу під час самостійного вивчення навчального матеріалу, дати поради для підготовки до контролю знань. Це допоможе студентам у процесі здобуття нових знань про особливості наукового експериментально-психологічного дослідження, принципи та методи його проведення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18591
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ex_psyhol_metod_sam.pdf558,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.