Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18583
Title: Спецiальна психологiя та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу
Authors: Гошовська, Дарія Тарасівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічної і вікової психології
Bibliographic description (Ukraine): Гошовська Д. Т. Спецiальна психологiя та методика корекційно-реабілітаційного тренінгу : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 "Психологія" освітньо-професійної програми: Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 20 с.
Issue Date: 2020
Date of entry: 13-Jan-2021
Country (code): UA
Keywords: спеціальна психологія
педагогічно-корекційний тренінг
Abstract: Предметом вивчення навчальної дисципліни є процес диференціювання навчання, виховання і розвитку дітей з психічними і (або) фізичними порушеннями та відхиленнями у поведінці, визначення найбільш результативних шляхів, засобів, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та подолання відхилень у розвитку та поведінці таких дітей. Мета навчальної дисципліни: ознайомити студентів із структурою та завданнями спеціальної психології, а також специфікою роботи із дітьми з різними проблемами для реалізації корекційно–освітніх завдань.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18583
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
spez_ps_syl.pdf685,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.