Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18580
Назва: Психологія загальна
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Бібліографічний опис: Федотова Т.В. Психологія загальна : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра Спеціальності 012 Дошкільна освіта, освітньо-професійної програми Дошкільна освіта : силабус навчальної дисципліни для денної та заочної форми навчання / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 11 с.
Дата публікації: вер-2020
Дата внесення: 13-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
психіка
свідомість
відчуття
сприймання
мислення
пам'ять
мова
уява
увага
емоції
почуття
характер
темперамент
задатки
здібності
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Психологія загальна» спрямована на оволодіння студентами спеціальності «Дошкільна освіта» базових психологічних знань, без яких не можливе подальша їх успішна самореалізація в професійній діяльності. Предметом її вивчення є закономірності розвитку та функціонування психіки людини. В результати вивчення дисципліни студенти отримують комплекс теоретичних знань у галузі загальної психології, що сприятиме підвищенню рівня їх психологічної культури загалом та успішному засвоєнню наступних фахових дисциплінам. Викладання навчальної дисципліни передбачає читання лекцій та практичних занять. Окрім аудиторних занять, передбачається значний об’єм самостійної роботи з метою вивчення теоретичних та практичних питань студентами, яка також оцінюється та представлена у вигляді ІНДЗ. Форма організації контролю: іспит.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18580
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_zag.pdf311,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.