Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18536
Назва: Міжнародні системи та глобальний розвиток
Автори: Тихомирова, Євгенія Борисівна
Бібліографічний опис: Тихомирова Є. Б. Міжнародні системи та глобальний розвиток : силабус [навчальної дисципліни] з підготовки магістра галузь знань 029 «Міжнародні відносини» спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії освітня програма Міжнародні відносини, Міжнародна інформація та суспільні комунікації, Регіональні студії / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра міжнародної комунікації та політичного аналізу. Луцьк, 2020. 22 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 30-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: міжнародні системи
глобальний розвиток
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Міжнародні системи та глобальний розвиток» є розгляд закономірностей становлення, функціонування та зміни міжнародних систем, дій та взаємодій міжнародних систем різних рівнів та структур у конкретних проявах в умовах глобального розвитку і в контексті світового політичного процесу. Основними завданнями вивчення дисципліни «Міжнародні системи та глобальний розвиток» є підготовка фахівців, здатних виконувати висококваліфіковану аналітичну, організаційну, дослідницьку та викладацьку роботи в галузі міжнародних відносин та зовнішньополітичної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18536
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sylabus_tyhom.pdf444,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.