Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18503
Назва: Політична психологія
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Бібліографічний опис: Федотова Т. В. Політична психологія : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра заочної форми навчання спеціальності «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 12 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 28-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: політична культура
політична свідомість
політична соціалізація
політична активність
політичний лідер
політичний імідж
політичні настрої
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Політична психологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «Психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни в цілому є політика як особливий вид людської діяльності, що має свою структуру, суб’єкта та спонукальні сили. Центральним елементом складно організованого предмету політичної психології виступає суб’єкт політичної діяльності: окремі індивіди (політики/виборці), малі та великі соціальні групи, а також стихійні маси. Міждисциплінарні зв’язки: політологія, правознавство, соціологія, демографія, загальна психологія, соціальна психологія, етнопсихологія. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Політична психологія як наука. 2. Особистість та групи в політиці. Мета та завдання навчальної дисципліни: Метою викладання навчальної дисципліни «Політична психологія» є формування та розвиток у студентів системного психологічного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі політичної психології: загального уявлення про предмет політичної психології, напрямки та галузі, методи тощо; явища взаємовпливу політичних та психологічних процесів, співвідношення свідомого і неусвідомлюваного в політичній поведінці соціальних груп та особистості; закономірності сприймання політичної влади та формування політичного іміджу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18503
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
polit_pshyh.pdf432,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.