Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18498
Назва: Програма музейно-архівної практики
Автори: Дмитренко, Алла Адамівна
Бібліографічний опис: Дмитренко А. А. Програма музейно-архівної практики : підготовки бакалавра спеціальності 032 "Історія та археологія" освітньо-професійної програми "Історія, європеїстика, археологія" ; підготовки бакалавра спеціальності 032 "Історія та археологія" освітньо-професійної програми "Історія, музеєзнавство, екскурсознавство" / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. Луцьк . 2020. 20 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 24-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: програма виробничої практики
схема архівних установ Волинської області
музейні установи Волинської області
структура Волинського краєзнавчого музею
оформлення допоміжної документації
щоденник практики
Короткий огляд (реферат): Музейно-архівна виробнича практика є складовою підготовки бакалавра спеціальності 032 «Історія та археологія» двох освітньо-професійних програм – «Історія, європеїстика, археологія», «Історія, музеєзнавство, екскурсознавство». Мета музейно-архівної виробничої практики – ознайомлення з організацією архівної і музейної справи і з’ясування ролі музеїв та архівів в сучасному соціокультурному просторі; формування у студентів навичок професійної діяльності бакалавра-історика; закріплення і поглиблення отриманих студентами теоретичних знань з ряду курсів. Завдання музейно-архівної практики: організація архівної та музейної справи в Україні; функціональна структура Державного архіву Волинської області та Волинського краєзнавчого музею; інші музеї Волинської області, їх типологія; наукова організація, виявлення, комплектування, обробка, зберігання, публікація та інші форми використання архівних документів і матеріалів; пошук і відбір архівних документів та матеріалів; основні форми роботи музеїв, наукова організація, виявлення, комплектування, облік, атрибутування, зберігання, експонування та інші форми використання музейних предметів; використання архівних документів та музейних експозицій в педагогічній діяльності. Форма проведення виробничої музейно-архівної практики: робота в архівах та музеях різного профілю і різного типу на громадських засадах. Під час виробничої музейно-архівної практики студенти зобов’язані виконувати поточну роботу, передбачену планом діяльності архіву чи музею.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18498
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dmytrenko_praktika.pdf928,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.