Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18493
Назва: Кадрове діловодство
Автори: Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна
Бібліографічний опис: Трофімук-Кирилова Т. М. Кадрове діловодство : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки освітнього ступеня бакалавра спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. Луцьк, 2019. 23 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 24-гру-2020
Теми: кадрове діловодство
класифікація кадрової документації
складання та оформлення реквізитів і тексту кадрової документації
документаційне забезпечення руху кадрів
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Кадрове діловодство» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на вивчення студентами теоретичних і практичних основ ведення кадрового діловодства. Мета навчальної дисципліни: ознайомлення студентів з місцем та роллю кадрової політики на підприємстві; здобуття ними знань з теорії й практики організації і ведення кадрового діловодства в установах, формування вмінь і навичок складання й оформлення різних видів кадрових документів. Завдання курсу: формування системи знань з теорії та практики організації діяльності служб персоналу; розвиток уявлення про основи організації кадрового діловодства; формування практичних навичок і вмінь з підготовки, написання, оформлення та ведення кадрової документації різних видів, у тому числі й із застосуванням комп’ютерних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18493
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kadrove_dilovodstvo.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.