Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18478
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитренко, Алла Адамівна-
dc.date.accessioned2020-12-22T13:53:58Z-
dc.date.available2020-12-22T13:53:58Z-
dc.date.issued2019-09-27-
dc.identifier.citationХарчування [Електронний ресурс] : відеолекція / читає А. Дмитренко ; зйомка і монтаж І. та М. Лукашевичів // YouTube. - Електрон. відеодані (1 файл : 41:46 хв. ). [Україна], 2019. - URL: https://www.youtube.com/watch?v=1uAQxBbzMog , - Опубл. 27 січ. 2019 р.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18478-
dc.description.abstractВисвітлено особливості традиційного харчування українців. Показано, що в основі система харчування була господарська діяльність (продукти землеробства, тваринництва, збиральництва та ін.). Проаналізовано повсякденні, святкові і обрядові страви із зернових, овочів, бобових культур, ягід і фруктів, риби, м’яса, яєць і молока. Розкрито традиційний режим харчування. На основі збірки Музею етнографії Волині та Полісся висвітлено кухонне начиння.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.relation.urihttps://www.youtube.com/watch?v=1uAQxBbzMoguk_UK
dc.subjectхарчуванняuk_UK
dc.subjectгосподарська основа харчуванняuk_UK
dc.subjectповсякденні стравиuk_UK
dc.subjectсвяткові стравиuk_UK
dc.subjectритуальні стравиuk_UK
dc.subjectрежим харчуванняuk_UK
dc.subjectпосуд і начинняuk_UK
dc.subjectМузей етнографії Волині та Поліссяuk_UK
dc.titleХарчування : відеолекціяuk_UK
dc.typeVideouk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
876.avi131,65 MBVideo QuicktimeПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.