Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18472
Назва: Тренінг соціальних комунікацій
Автори: Крижановська, Зореслава Юріївна
Бібліографічний опис: Крижановська З. Ю. Тренінг соціальних комунікацій : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія, освітньо-професійної програми Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2020. 13 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 22-гру-2020
Теми: тренінг
соціальні комунікації
силабус
спілкування
Короткий огляд (реферат): Успішна робота сучасного соціального працівника різної спеціалізації неможлива без цілісної системи знань про форми та методи вивчення соціальної комунікації, яка є універсальним механізмом спілкування та взаємодії людей, соціальних інститутів та людських спільнот. Такі знання є особливо необхідними для студентів-психологів, адже специфіка їх діяльності передбачає активне володіння навичками розуміння і оцінки ефективності управлінських та творчих рішень в сфері соціальної комунікації. Програма навчальної дисципліни складена у відповідності до Стандарту вищої освіти України по спеціальності 053 “Психологія” і враховує його вимоги. Викладання навчальної дисципліни ґрунтується на використанні лекцій, практичних та лабораторних занять. На практичних заняттях планується аналіз студентських повідомлень та дискусій за результатами їх підготовки до заняття. Лабораторні заняття будуть проходити у формі інноваційних тренінгів, які виконуватимуть ілюстративну щодо лекційних занять, роль. Під час тренінгів, студенти матимуть змогу вдосконалювати та формувати власні навички розуміння комунікативних процесів, а також навички спілкування та взаєморозуміння. Окрім аудиторних занять, передбачається значний об’єм самостійної роботи студентів, з метою вивчення теоретичних та практичних питань. Форма організації контролю: залік.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18472
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Training_sots_com20 Прогр.pdf585,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.