Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18419
Назва: Хімія неорганічна. Завдання для підготовки до контрольних опитувань
Автори: Піскач, Людмила Василівна
Петрусь, Ірина Іванівна
Бібліографічний опис: Піскач Л. В., Петрусь І. І. Неорганічна хімія. Завдання для підготовки до контрольних опитувань . – Луцьк, 2020. – 89 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 6-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 546
Теми: хімія
самостійна робота
Короткий огляд (реферат): Методична збірка містить ряд теоретичних питань і задач або вправ для самоконтролю при підготовці до лабораторних занять з хімії, що передбачені для самостійної роботи студентів нехімічних спеціальностей над курсом загальної та неорганічної хімії. За виконання цієї роботи на кожному занятті під час опитування студент набирає певну кількість балів поточного контролю (вказує викладач), які з балами за виконання та захист лабораторних робіт, входять в загальну оцінку (включно з балами за модульні контрольні роботи і т.д.), що в підсумку отримує студент за вивчення даного курсу.
Опис: Методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з неорганічної хімії для студентів 1-го курсу нехімічних спеціальностей. Завдання пропонуються до 9-ти тем дисциспліни, які викладаються в 1-му семестрі. Поданно запитання, задачі чи вправи, розв’язок розрахункових задач із 6-ти тем загальної хімії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18419
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metodbiopr_rozv_zad2020.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.