Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17985
Назва: Регулятиви сад і квіти в епістолярних текстах Лесі Українки
Автори: Богдан, Світлана
Бібліографічний опис: Богдан С. Регулятиви сад і квіти в епістолярних текстах Лесі Українки // Лінгвостилістичні студії : наук. журн. Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т імені Лесі Українки, 2017. Вип. 7. С. 14-31.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 7-лип-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: регулятиви сад і квіти
мікрополе
епістолярний текст
мовотворчість
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено індивідуально увиразнені образи-регулятиви не лише художніх, але й епістолярних текстів Лесі Українки – сад і квіти; з’ясовано основні контексти їх експлікації в її листовній спадщині; проаналізовано особливості моделювання семантичного простору цих мікрополів; окреслено типологічні порівняльно-зіставні експлікації регулятивів сад і квіти з лісом, зокрема на рівні польової ієрархії; визначено продуктивні й визначальні для епістолярної мовотворчості Лесі Українки функційно-стильові ознаки їхньої актуалізації, окреслено також їхню роль в автопортретуванні адресантки й відображенні національно-мовної картини світу в її індивідуальному стилі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17985
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Лінгвостилістичні студії, 2017, № 7

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf790,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.