Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17139| Назва: | Причини загострення проблеми безпечності харчових продуктів та шляхи її зниження |
| Автори: | Пугач, В. О. |
| Бібліографічний опис: | Пугач В. О. Причини загострення проблеми безпечності харчових продуктів та шляхи її зниження / В. О. Пугач // Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (31 жовтня 2019 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. – Луцьк, 2019. – С. 668-670. |
| Дата публікації: | 2019 |
| Дата внесення: | 26-лют-2020 |
| Видавництво: | Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки |
| Теми: | причини загострення проблеми безпечність харчових продуктів |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17139 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pugach 668-670.pdf | ПРИЧИНИ ЗАГОСТРЕННЯ ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ЗНИЖЕННЯ | 483,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.