Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17130
Назва: Організаційна культура як базовий фактор забезпечення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Назаренко, К. М.
Ольховський, Р. В.
Бібліографічний опис: Назаренко К. М., Ольховський Р. В. Організаційна культура як базовий фактор забезпечення конкурентоспроможності підприємства / К. М. Назаренко, Р. В. Ольховський // Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (31 жовтня 2019 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. – Луцьк, 2019. – С. 648-650.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 26-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Організаційна культура
Конкурентоспроможність підприємства
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17130
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства (2019)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazarenko 648-650.pdfОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК БАЗОВИЙ ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА461,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.