Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17019
Назва: Проблеми та перспективні напрями заготівлі цукрових буряків переробними підприємствами
Автори: Ющишина, Л. О.
Ковальчук, М. В.
Бібліографічний опис: Ющишина Л. О., Ковальчук М. В. Проблеми та перспективні напрями заготівлі цукрових буряків переробними підприємствами / Л. О. Ющишина, М. В. Ковальчук // Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (31 жовтня 2019 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. – Луцьк, 2019. – С. 433-435.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 14-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: напрями заготівлі
переробні підприємства
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства (2019)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuschyshyna 433-435.pdfПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ ЗАГОТІВЛІ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ ПЕРЕРОБНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ545,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.