Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16082
Title: Внесок вчених Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у розробку теорії та практики музеєзнавства і пам’яткознавства в Україні (до 10-річчя створення кафедри документознавства і музейної справи у СНУ імені Лесі Українки)
Authors: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Bibliographic description (Ukraine): Надольська В. В. Внесок вчених Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у розробку теорії та практики музеєзнавства і пам’яткознавства в Україні (до 10-річчя створення кафедри документознавства і музейної справи у СНУ імені Лесі Українки) // Волинський музей: історія і сучасність : науковий збірник. Випуск 6 : матеріали VІ Всеукраїнської наукової конференції, присвяченої 90-річчю Волинського краєзнавчого музею, м. Луцьк, 14 червня 2019 року / Упоряд. Є. Ковальчук, М. Мігас. – Луцьк, 2019. – С. 245–255.
Issue Date: Jun-2019
Date of entry: 3-Jul-2019
Publisher: Волинський краєзнавчий музей
Keywords: кафедра документознавства і музейної справи
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
наукова робота
музеєзнавство
памяткознавство
Abstract: У статті проаналізовано науковий доробок викладачів кафедри документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з питань теорії та практики музеєзнавства та памяткознавства в Україні. Визначено напрями досліджень викладачів у цій галузі.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16082
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FH)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2nad.pdf267,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.