Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15242
Назва: Виноградарство, виноробство та винний туризм в Індії
Інші назви: Viticulture, Winemaking and Wine Tourism in India
Автори: Руднєва, Марина
Rudneva, Marina
Бібліографічний опис: Руднєва, М. Винограданство, виноробство та винний туризм в Індії / М. Руднєва // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Серія : Географічні науки / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; редкол.: Н. Н. Коцан. - Луцьк, 2015. - № 14 (315). - С. 52-60
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 4-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: виноградарство
виноробство
винний туризм
Індія
виноробні регіони
viticulture
winemaking
wine tourism
India
wine regions
Короткий огляд (реферат): Досліджено особливості розвитку виноградарства та виноробства в Індії. Окреслено географічну структуру та виявлено специфіку регіонів і субрегіонів країни у функціонуванні виноградарства та виноробства. Проаналізовано динаміку виробництва винограду й виноробної продукції, порівняно з іншими галузями АПК країни. Розкрито основні закономірності та відмінності в територіальному розвитку виноробної галузі Індії. Розглянуто перспективи розвитку винного туризму в країні. Виділено основні проблеми та вивчено перспективи винного туризму досліджуваного регіону. Исследованы особенности развития виноградарства и виноделия Индии. Определена географическая структура и выявлена специфика регионов и субрегионов страны в функционировании виноградарства и виноделия. Проанализирована динамика производства винограда и винодельческой продукции по сравнению с другими отраслями АПК страны. Раскрыты основные закономерности и отличия в территориальном развитии винодельческой отрасли Индии. Рассмотрены перспективы развития винного туризма в стране. Выделены основные проблемы и изучены перспективы винного туризма исследуемого региона. The features of viticulture and winemaking of India are studied. Geographical structure and the specific regions and sub-regions of the country in the functioning of viticulture and winemaking are analyzed. The dynamics of production of grapes and wine production in comparison with other sectors of AIC of country are investigated. The basic patterns and differences in the territorial development of the wine industry in India are studied. The prospects of development of wine tourism in the country are analyzed. The main problems and prospects of wine tourism of studied region are investiged.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15242
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Серія "Географічні науки", 2015, № 14 (315)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf833,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.