Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15010
Title: Англійська та американська дитяча література: робоча програма нормативної дисципліни
Authors: Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, Nataliia P.
Bibliographic description (Ukraine): Яцишин Н. П. Англійська та американська дитяча література: робоча програма нормативної дисципліни / Н. П. Яцишин; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут іноземної філології, Кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей . 2018. – 15 с.
Issue Date: 2018
Date of entry: 13-Nov-2018
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: специфіка і закономірність розвитку дитячої літератури
особливості творчості дитячих письменників
історія та тенденції розвитку дитячої англійської та американської літератури
Abstract: Предметом курсу є англійська та американська дитяча література з усіма її особливостями та характеристиками. Програма передбачає закріплення знань та навичок з дисципліни «Англійська та американська дитяча література», набутих студентами на основі попередніх навчальних курсів, застосування на належному рівні знань в практиці викладання англійської мови; розвиток професійної майстерності поряд з удосконаленням вміння усно та на письмі висловлюватись іноземною мовою. Мета курсу “Англійська та американська дитяча література”: розкрити специфіку і закономірності розвитку дитячої літератури в контексті світового літературного процесу, визначити жанрові та художні особливості творчості дитячих письменників і творів, що увійшли до кола дитячого читання, допомогти майбутнім вчителям оволодіти навичками організації дитячого читання; ознайомити студентів з історією та тенденціями розвитку дитячої англійської та американської літератури; виникненням та розвитком літературних жанрів, біографіями відомих поетів, драматургів та письменників Англії та США, використовуючи матеріал для читання у вигляді оригінальних творів та хрестоматійних текстів авторів, які писали для дітей; дати студентам необхідну суму знань, що теоретично узагальнює й систематизує відомості про дитячу літературу Англії та Америки; дати методичні рекомендації щодо використання літературного автентичного твору в якості основи навчання іноземної мови у початковій ланці (даному випадку розуміємо використання казки), що в методичному плані допомагає стимулювати творчі здібності дітей, розвивати уяву, слугує сильним мотиваційним фактором для розвитку як усного так і писемного мовлення.
Description: Програма навчальної дисципліни «Англійська та американська дитяча література» підготовки бакалаврів, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, спеціальності Початкова освіта, для студентів ІІІ курсу педагогічного факультету денної форми навчання.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15010
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
angl_amer_3kurs.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.