Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15010
Назва: Англійська та американська дитяча література: робоча програма нормативної дисципліни
Автори: Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, Nataliia P.
Бібліографічний опис: Яцишин Н. П. Англійська та американська дитяча література: робоча програма нормативної дисципліни / Н. П. Яцишин; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут іноземної філології, Кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей . 2018. – 15 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 13-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: специфіка і закономірність розвитку дитячої літератури
особливості творчості дитячих письменників
історія та тенденції розвитку дитячої англійської та американської літератури
Короткий огляд (реферат): Предметом курсу є англійська та американська дитяча література з усіма її особливостями та характеристиками. Програма передбачає закріплення знань та навичок з дисципліни «Англійська та американська дитяча література», набутих студентами на основі попередніх навчальних курсів, застосування на належному рівні знань в практиці викладання англійської мови; розвиток професійної майстерності поряд з удосконаленням вміння усно та на письмі висловлюватись іноземною мовою. Мета курсу “Англійська та американська дитяча література”: розкрити специфіку і закономірності розвитку дитячої літератури в контексті світового літературного процесу, визначити жанрові та художні особливості творчості дитячих письменників і творів, що увійшли до кола дитячого читання, допомогти майбутнім вчителям оволодіти навичками організації дитячого читання; ознайомити студентів з історією та тенденціями розвитку дитячої англійської та американської літератури; виникненням та розвитком літературних жанрів, біографіями відомих поетів, драматургів та письменників Англії та США, використовуючи матеріал для читання у вигляді оригінальних творів та хрестоматійних текстів авторів, які писали для дітей; дати студентам необхідну суму знань, що теоретично узагальнює й систематизує відомості про дитячу літературу Англії та Америки; дати методичні рекомендації щодо використання літературного автентичного твору в якості основи навчання іноземної мови у початковій ланці (даному випадку розуміємо використання казки), що в методичному плані допомагає стимулювати творчі здібності дітей, розвивати уяву, слугує сильним мотиваційним фактором для розвитку як усного так і писемного мовлення.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Англійська та американська дитяча література» підготовки бакалаврів, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, спеціальності Початкова освіта, для студентів ІІІ курсу педагогічного факультету денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15010
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
angl_amer_3kurs.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.