Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14984
Title: Основи перекладу та редагування художніх текстів: програма вибіркової дисципліни
Authors: Бондарук, Людмила Василівна
Bondaruk, Liudmyla V.
Bibliographic description (Ukraine): Бондарук Л. В. Основи перекладу та редагування художніх текстів: програма вибіркової навчальної дисципліни / Л. В. Бондарук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 12 с.
Issue Date: 2018
Date of entry: 9-Nov-2018
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: переклад
редактор
редакторська правка
способи перекладу
художній твір
Abstract: Інформаційною та теоретичною базою дисципліни «Основи перекладу та редагування художніх текстів» є курси «Вступ до перекладознавства», «Теорія і практика перекладу», «Лінгвокраїнознавчі аспекти перекладу», а також практичні навички перекладу, набуті під час проходження виробничо-перекладацької практики. Це багатоаспектна комплексна дисципліна, яка досліджує процедуру редагування перекладу як процесу прагматичного, синтаксичного, лексико- семантичного удосконалення.
Description: Програма вибіркової навчальної дисципліни циклу «Професійна підготовка» «Основи перекладу та редагування художніх текстів» спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад» для магістрів VI курсу містить інформацію щодо розподілу годин відповідно до навчального плану, тематичне наповнення змістових модулів, завдання для самостійної роботи та питання для підсумкового контролю.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14984
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osn_pereklad.pdf306,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.