Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14984
Назва: Основи перекладу та редагування художніх текстів: програма вибіркової дисципліни
Автори: Бондарук, Людмила Василівна
Bondaruk, Liudmyla V.
Бібліографічний опис: Бондарук Л. В. Основи перекладу та редагування художніх текстів: програма вибіркової навчальної дисципліни / Л. В. Бондарук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 12 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: переклад
редактор
редакторська правка
способи перекладу
художній твір
Короткий огляд (реферат): Інформаційною та теоретичною базою дисципліни «Основи перекладу та редагування художніх текстів» є курси «Вступ до перекладознавства», «Теорія і практика перекладу», «Лінгвокраїнознавчі аспекти перекладу», а також практичні навички перекладу, набуті під час проходження виробничо-перекладацької практики. Це багатоаспектна комплексна дисципліна, яка досліджує процедуру редагування перекладу як процесу прагматичного, синтаксичного, лексико- семантичного удосконалення.
Опис: Програма вибіркової навчальної дисципліни циклу «Професійна підготовка» «Основи перекладу та редагування художніх текстів» спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад» для магістрів VI курсу містить інформацію щодо розподілу годин відповідно до навчального плану, тематичне наповнення змістових модулів, завдання для самостійної роботи та питання для підсумкового контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14984
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn_pereklad.pdf306,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.