Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14967
Назва: Франкомовна література країн Європи: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Бондарук, Людмила Василівна
Bondaruk, Liudmyla V.
Бібліографічний опис: Бондарук Л. В. Франкомовна література країн Європи: програма вибіркової навчальної дисципліни / Л. В. Бондарук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 14 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: франкомовна література
методологія дослідження художнього твору
ідеостиль
аворська концепція
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Франкомовна література країн Європи» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін за освітнім рівнем «Магістр». Вона забезпечує комплексне розуміння та аналізування хронології становлення літературних напрямів, уміння використовувати методологію дослідження франкомовних творів та індивідуально-стилістичних особливостей авторів Бельгії, Швейцарії, Люксембурга.
Опис: Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки «Франкомовна література країн Європи» підготовки магістра, спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад» призначена для магістрів VI курсу і складається з опису та змістового наповнення теоретичних і практичних занять, завдань для самостійного опрацювання, переліку питань для підсумкового контролю, а також рекомендовану літературу для опрацювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14967
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondaruk_frankom.pdf316,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.