Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14550
Назва: Логічні елементи та основні операційні вузли : лаборатор. практикум з дисципліни "Архітектура ЕОМ"
Автори: Булатецька, Леся Віталіївна
Bulatetska, Lesia V.
Булатецький, Віталій Вікторович
Bulatetskyi, Vitalii V.
Бібліографічний опис: Булатецький, В. В. Логічні елементи та основні операційні вузли : лаборатор. практикум з дисципліни "Архітектура ЕОМ" / В. В. Булатецький, Л. В. Булатецька. - Луцьк : РВВ "Вежа" ВДУ ім. Лесі Українки, 2007. - 72 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 10-вер-2018
Видавництво: Волинський державний університет імені Лесі Українки
Теми: логічний елемент
logical element
шифратор
encoder
мультиплексор
multiplexer
суматор
adder
тригер
trigger
лічильник
counter
Короткий огляд (реферат): Даний практикум призначений для студентів спеціальності “Інформатика” для оволодіння теоретичними та практичними навиками побудови основних компонентів персонального комп’ютера шляхом вивчення та застосування основних методів проектування операційних вузлів обчислювальної системи та їх складових. Дані методичні рекомендації є логічним доповненням до лекційного курсу і можуть слугувати в якості послідовних вказівок при виконання лабораторних робіт в процесі вивчення дисципліни “Архітектура ЕОМ”. Для виконання завдань рекомендовано використовувати програмний пакет для проектування принципових електричних схем “Electronic Workbench”, проте для різних платформ можливо також застосовувати інші програмні продукти з аналогічними можливостями, наприклад “GPL Electronic Design Automation“, “Spice3”, “XCircuit” тощо. На початку подано короткий огляд програмного продукту “Electronic Workbench”, на який орієнтовано даний практикум. Кожна лабораторна робота містить теоретичні відомості, практичні завдання до виконання роботи та запитання для самоконтролю. В кінці подано список рекомендованої літератури. Ці лабораторні роботи можуть бути також використані студентами інших спеціальностей, які вивчають мікроелектроніку, автоматику та обчислювальну техніку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14550
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Math_1тур_2009_Read.pdf865,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.