Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14508
Назва: Основи налагодження та обслуговування операційної системи
Автори: Булатецький, Віталій Вікторович
Булатецька, Леся Віталіївна
Bulatetskyi, Vitalii V.
Bulatetska, Lesia V.
Бібліографічний опис: Булатецький, В. В. Основи налагодження та обслуговування операційної системи : метод. рек. / В. В. Булатецький, Л. В. Булатецька. - Луцьк : РВВ "Вежа" ВДУ ім. Лесі Українки, 2007. - 56 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 30-лип-2018
Видавництво: Волинський державний університет імені Лесі Українки
Теми: операційна система
BIOS
мережа
Короткий огляд (реферат): На даному етапі розповсюдження комп’ютерної техніки багато користувачів стикаються з проблемою правильного налагодження персонального комп’ютера (ПК). При цьому повинні враховуватися наступні вимоги (надалі будуть згадуватись як основні вимоги): максимальна швидкодія, функціональність та сумісність; надійність роботи та збереження даних; простота в роботі та обслуговуванні. Дані вказівки призначені для використання студентами ІІІ курсу спеціальності “математика” для вивчення курсу “Інформатика і програмування”, а саме для опанування лабораторного практикуму з даної дисципліни. Ці матеріали можуть також бути корисними як для студентів інших спеціальностей, які вивчають комп’ютерну техніку, так і для працівників вузів (лаборантів та інженерів), в обов’язки яких може входити не тільки робота на ПК, але і його налагодження та обслуговування. Матеріал поділяється на дві частини: теоретичну та практичну. В теоретичній частині подано опис методів та засобів для виконання кожного із етапів налагодження. Практична частина подана у вигляді лабораторного практикуму, що дозволяє під керівництвом викладача детально розглянути ті питання, які ввійшли в дані рекомендації.
Спонсорська підтримка: Волинський державний університет імені Лесі Українки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14508
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Math_2тур_2009_Read.pdf492,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.