Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14432
Назва: Тренінг ненасильницького спілкування та фасилітаторства
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Vichalkovska, Nataliia K.
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Тренінг ненасильницького спілкування та фасилітаторства : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / Н. К. Вічалковська, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 12 с.
Дата публікації: 18-кві-2018
Дата внесення: 24-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: насильницька поведінка
агресія
конфлікти
комунікація
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Тренінг ненасильницького спілкування та фасилітаторства» є: висвітлення теоретико-методологічних аспектів психології насильства та ознайомлення із прикладними дослідженнями причин та проявів насильства та особливостей прояву насильства у різні вікові періоди. Основними завданнями вивчення дисципліни «Тренінг ненасильницького спілкування та фасилітаторства» є: ознайомлення із загальними поняттями сфери насильства та методами психологічної діагностики насильства, ознайомлення із технологіями попередження насильства та насильницької поведінки в сім’ї і набуття студентами професійно-консультативної ідентичності. Зміст програми: 1.Формування навичок припинення насильницької поведінки стосовно себе 2. Успішна комунікація як засіб профілактики насильства в дитячому середовищі 3. Шляхи превенції насильства. 4. Розв’язання конфліктів та робота із самооцінкою 5. Проблема комунікації серед людей. Форми комунікації та їх вплив на спілкування між дітьми. 6.Організація роботи з попередження насильства серед дітей у школі 7. Сучасні технології в роботі з сім’єю із проблем насильства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14432
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nenasylnytske spilkuvannia.pdf421,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.