Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14347
Назва: Електроніка: конспект лекцій
Інші назви: Electronics: summary lecture
Автори: Кевшин, Андрій Григорович
Галян, Володимир Володимирович
Kevshyn, Andrii H.
Halian, Volodymyr V.
Бібліографічний опис: Кевшин А. Г., Галян В. В. Електроніка : конспект лекцій / А. Г. Кевшин, В. В. Галян; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, факультет т інформаційних систем, фізики та математики, кафедра експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій . – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2018. – 87 с.
Дата публікації: бер-2018
Дата внесення: 17-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: електрорадіокомпоненти
фізичні основи напівпровідникових приладів
напівпровідникові діоди
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Електроніка» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціалізаціями «Фізика твердого тіла», «Комп'ютерна фізика та моделювання», «Інформаційно-вимірювальні технології». У курсі розглядаються фізичні явища та процесів, які лежать в основі роботи напівпровідникових приладів, принципи роботи радіоелектронних пристроїв, в тому числі й цифрових, побудованих на базі напівпровідникових приладів. У навчальному виданні поданий теоретичний матеріал згідно програми навчальної дисципліни «Електроніка» для студентів спеціальностей 014.08 «Середня освіта (Фізика)», 104 «Фізика та астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали». Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальностями галузей Освіта/Педагогіка, Природничі науки, а також для інженерно-технічних спеціальностей у вишах, що вивчають модулі з даного предмету.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14347
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
elektron_konspekt.pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.