Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1432
Title: Методичні рекомендації та завдання до комплексної контрольної роботи з курсу "Сучасна українська літературна мова: синтаксис"
Authors: Масицька, Тетяна Євгеніївна
Межов, Олександр Григорович
Masytska, T.E.
Mezhov, O.G.
Bibliographic description (Ukraine): Масицька Т.Є. Методичні рекомендації та завдання до комплексної контрольної роботи з курсу „Сучасна українська літературна мова. Синтаксис” : для студ. спец. „Українська мова та література” / Т. Є. Масицька , О. Г. Межов ; Волин. держ. ун-т, філологічний факультет, кафедра української мови.- Луцьк : РВВ “Вежа” Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2006. – 52 с.
Issue Date: 2006
Date of entry: 10-Jun-2013
Publisher: Влинський державний університет ім.Лесі Українки
Keywords: синтаксис
речення
словосполучення
синтаксичні відношення
Abstract: Пропоноване навчально-методичне видання містить пакет комплексних контрольних робіт з курсу “Сучасна українська літературна мова. Синтаксис”, який укладено відповідно до “Програми з сучасної української літературної мови”, затвердженої Міністерством освіти та науки України, зі змінами, схваленими кафедрою української мови ВДУ ім. Лесі Українки. До посібника також увійшли програма курсу, методичні вказівки, необхідні для виконання практичних завдань і висвітлення теоретичних питань, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання контрольних робіт.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1432
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kkr_sintakpdf.pdf286,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.