Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1432
Назва: Методичні рекомендації та завдання до комплексної контрольної роботи з курсу "Сучасна українська літературна мова: синтаксис"
Автори: Масицька, Тетяна Євгеніївна
Межов, Олександр Григорович
Masytska, T.E.
Mezhov, O.G.
Бібліографічний опис: Масицька Т.Є. Методичні рекомендації та завдання до комплексної контрольної роботи з курсу „Сучасна українська літературна мова. Синтаксис” : для студ. спец. „Українська мова та література” / Т. Є. Масицька , О. Г. Межов ; Волин. держ. ун-т, філологічний факультет, кафедра української мови.- Луцьк : РВВ “Вежа” Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2006. – 52 с.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 10-чер-2013
Видавництво: Влинський державний університет ім.Лесі Українки
Теми: синтаксис
речення
словосполучення
синтаксичні відношення
Короткий огляд (реферат): Пропоноване навчально-методичне видання містить пакет комплексних контрольних робіт з курсу “Сучасна українська літературна мова. Синтаксис”, який укладено відповідно до “Програми з сучасної української літературної мови”, затвердженої Міністерством освіти та науки України, зі змінами, схваленими кафедрою української мови ВДУ ім. Лесі Українки. До посібника також увійшли програма курсу, методичні вказівки, необхідні для виконання практичних завдань і висвітлення теоретичних питань, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання контрольних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1432
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kkr_sintakpdf.pdf286,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.