Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14114
Назва: Етика і психологія сімейного життя
Автори: Грицюк, Ірина Михайлівна
Hrytsiuk, Iryna M.
Бібліографічний опис: Грицюк І. М. Етика і психологія сімейного життя : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі 0101 Педагогічна освіта напряму 6.010106 Соціальна педагогіка / І. М. Грицюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. - Луцьк, 2017. - 14 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: етика і психологія сімейного життя
сімейні стосунки
сімейне життя
психологічна сумісність
сімейні конфлікти
моральні основи сім'ї
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни передбачає ознайомлення студентів з широким колом теоретико-методологічних та практичних питань та завдань, пов'язаних з історією розвитку шлюбно-сімейних взаємин, звичаїв і традицій української сім'ї,теоретичних основ етики і психології сімейного життя, розвитку сім'ї на різних стадіях її життєдіяльності.Тематика дисципліни призначена для вивчення студентами закономірностей готовності до сімейних стосунків, обстеження сім’ї, інтерпретування результатів діагностики для постановки сімейного діагнозу, здійснення прогностичної роботи в процесі консультування подружніх пар, складання психологічної характеристики сім’ї з адекватним використанням методик діагностики подружніх взаємин, здійснення просвітницької діяльністі у роботі з проблемними сім'ями та молоддю з підготовки їх до сімейного життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14114
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
етика сімейного життя.pdf205,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.