Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14004
Назва: Основи наукових досліджень в соціальній психології
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Fedotova, Tetiana V.
Бібліографічний опис: Федотова Т. В. Основи наукових досліджень в соціальній психології : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0301 "Соціально-політичні науки" напряму підготовки 6.030102 Психологія / Т. В. Федотова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології. - Луцьк, 2016. - 5 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 27-кві-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: наукове дослідження
методологія наукового дослідження
методи психології
вибірка дослідження
математичні методи
психодіагностичні методи
Короткий огляд (реферат): Курс «Основи наукових досліджень в соціальній психології» передбачає засвоєння студентами основних положень та відомостей про роль і місце науки у розвитку суспільства, про закономірності розвитку науки, про організацію та шляхи забезпечення наукових досліджень в державі. Програма навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень в соціальній психології» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія», за освітньою програмою «Психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є питання організації, постановки, проведення і узагальнення результатів наукового дослідження у формі, доступній для студентів-психологів. Метою викладання навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень в соціальній психології» є засвоєння студентами систематизованої інформації про історію розвитку науки, методологію, методику та технологію організації та проведення наукових досліджень в соціальній психології, орієнтування студентів як майбутніх науковців до поглиблення своїх знань, прагнення подальшого інтелектуального розвитку та самовдосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14004
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи наукових досліджень у соціальній психології.pdf205,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.