Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1384
Title: Робочий зошит для вивчення номенклатури з курсу “Загальне землезнавство”
Authors: Мельнійчук, Михайло Михайлович
Білецький, Юрій Валентинович
Melniichuk, Mykhailo M.
Biletskyi, Yurii V.
Bibliographic description (Ukraine): Мельнійчук М. М. Робочий зошит для вивчення номенклатури з курсу “Загальне землезнавство” : для студентів географічного факультету / М. М. Мельнійчук, Ю. В. Білецький ; Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Геогр. ф-т, Каф. географії. - Луцьк : ВНУ ім. Лесі Українки, 2011. - 47 с., карти.
Issue Date: 2011
Date of entry: 3-Jun-2013
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: загальне землезнавство
робочий зошит
географічна номенклатура
Abstract: При вивченні курсу “Загальне землезнавство” для поглиблення та формування понять, про географічну оболонку студентам географічного факультету за напрямом підготовки “Географія” та “Туризм” необхідно оволодіти географічною номенклатурою, яка включає в себе набір географічних назв: миси, моря, морські течії, затоки, протоки, півострови, острови, рельєф дна Світового океану (котловини, жолоби, хребти, підняття, плато), рельєф суші (гори, нагір’я, низовини, височини, плато, плоскогір’я, вершини, вулкани), пустелі, ріки, озера, водосховища, водоспади, список яких систематизований з сучасних географічних видань і праць таких авторів, як М. Ю.Кулаківська, П. О. Шкрябій, Н. П. Неклюкова, Я. О. Мольчак та доповнені автором. Для кращого засвоєння та систематизації знань автором розроблений робочий зошит із завданнями та контурними картами, що дасть можливість повторювати пройдений матеріал і раціонально використовувати час.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1384
Content type: Learning Object
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zag_zemlezn_rob_zosh.pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.