Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13527
Назва: Комплексне використання мистецтв у процесі естетичного виховання молодших школярів
Автори: Чихурський, Анатолій Сергійович
Chykhurskyi, Anatolii S.
Бібліографічний опис: Чихурський А. С. Комплексне використання мистецтв у процесы естетичного виховання молодших школярів / А. Чихурський // Початкова школа. - 2008. - № 1. - С. 43-45. - Бібліогр.: 13 назв.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 10-січ-2018
Теми: сенсорні здібності
Практична діяльність дитини
естетичне виховання
Короткий огляд (реферат): Проблема естетичного виховання дітей та підлітків посідає чи не перше місце у концепції розвитку та формування особистості й активно вдосконалюється науково-дослідними педагогічними інститутами. Формування естетичної культури – це процес цілеспрямованого розвитку здібностей повноцінно сприймати і правильно розуміти прекрасне у мистецтві та повсякденній дійсності. Він передбачає вироблення системи художніх уявлень, поглядів і переконань, виховання естетичної чуйності і смаку. Одночасно з цим у школярів виховується прагнення та уміння вносити елементи прекрасного у всі сторони буття, боротися проти всього потворного, "низького", а також готовність до посильного вияву себе у мистецтві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13527
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
naykrob1.pdf164,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.