Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13331
Title: Засоби зображення предметів в перспективі: методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві»
Authors: Берлач, Олександр Павлович
Berlach, Oleksandr P.
Bibliographic description (Ukraine): Берлач О. П. Засоби зображення предметів в перспективі: методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві»/ О. П. Берлач. – Луцьк, 2017. - 12с.
Issue Date: 18-Oct-2017
Date of entry: 18-Oct-2017
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: аналіз форми предмета
зображуваний предмет
перспективний аналіз форм
Abstract: Методичні рекомендації до виконання завдань з самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві» спрямовані на поглиблене вивчення перспективи як науки, відповідно до програми курсу та навчального плану. Автор дає практичні рекомендації по застосуванню законів перспективи в образотворчому мистецтві. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodical recommendations for the tasks of independent work on the "Perspective in Fine Arts" course are aimed at in-depth study of the prospect as a science, in accordance with the curriculum and curriculum. The author gives practical recommendations on the application of the laws of the perspective in fine arts. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13331
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
perspektyva.pdf533,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.