Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13331
Назва: Засоби зображення предметів в перспективі: методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві»
Автори: Берлач, Олександр Павлович
Berlach, Oleksandr P.
Бібліографічний опис: Берлач О. П. Засоби зображення предметів в перспективі: методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві»/ О. П. Берлач. – Луцьк, 2017. - 12с.
Дата публікації: 18-жов-2017
Дата внесення: 18-жов-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: аналіз форми предмета
зображуваний предмет
перспективний аналіз форм
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до виконання завдань з самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві» спрямовані на поглиблене вивчення перспективи як науки, відповідно до програми курсу та навчального плану. Автор дає практичні рекомендації по застосуванню законів перспективи в образотворчому мистецтві. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodical recommendations for the tasks of independent work on the "Perspective in Fine Arts" course are aimed at in-depth study of the prospect as a science, in accordance with the curriculum and curriculum. The author gives practical recommendations on the application of the laws of the perspective in fine arts. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13331
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
perspektyva.pdf533,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.