Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10168
Назва: Геронтопсихологія та психологічний супровід осіб літнього віку
Автори: Кордунова, Наталія Олександрівна
Kordunova, Nataliia O.
Бібліографічний опис: Кордунова Н. О. Геронтопсихологія та психологічний супровід осіб літнього віку : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.03010201 Психологія / Н. О. Кордунова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. – Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2016. – 22 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 15-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: геронтопсихологія
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Геронтопсихологія та психологічний супровід осіб літнього віку» є ознайомлення майбутніх спеціалістів: з біосоціальною сутністю старіння і старості; зі старінням населення як демографічним процесом у всіх його соціальних наслідках; з особливостями адаптації до пенсійного періоду життя; з можливостями трудової діяльності людини в літньому віці; з основами догляду за безпомічними старими людьми, а також іншими соціально-психологічними та морально-етичними проблемами. Видання містить матеріали щодо структури програми вибіркової навчальної дисципліни «Геронтопсихологія та психологічний супровід осіб літнього віку». Рекомендовано студентаммагістрам факультету психології спе-ціальності “Психологія”, та всім, хто цікавиться проблемами профілактики передчасного старіння та продовженням активного довголіття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10168
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма геронтопсихологія.pdf313,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.