Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/977
Назва: MASS MEDIA. Навчально-методична розробка з іноземної мови у професійному спілкуванні
Автори: Макарук, Лариса Леонідівна
Makaruk, Larysa L.
Бібліографічний опис: Макарук Л. Л. MASS MEDIA. Навчально-методична розробка з іноземної мови у професійному спілкуванні для студентів І курсу напрямів підготовки „Видавнича справа та редагування”, “Журналістика та інформація” / Л. Л. Макарук. – Луцьк: РВВ «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. – 84 с.
Дата публікації: 2007
Дата внесення: 22-тра-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Навчально-методична розробка складається з п’яти розділів, в яких подано лексичні одиниці по темі “Засоби масової інформації”, тексти про телебачення, радіо і газети в Україні, Великобританії і США, лексико-граматичні вправи, які розроблені на основі текстового матеріалу, а також завдання для перевірки засвоєного навчального матеріалу, які розраховані на студентів з різним рівнем лінгвістичної компетенції. Для студентів першого курсу філологічного факультету напрямів підготовки „Видавнича справа та редагування”, “Журналістика та інформація”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/977
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mass media metodychka.doc488,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.