Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9624
Назва: English for final exam
Автори: Гусак, Людмила Євгенівна
Яцишин, Наталія Пилипівна
Husak, Liudmyla Ye.
Yatsyshyn, Nataliia P.
Бібліографічний опис: Гусак Л. Є. English for final exam : навчально-методичні матеріали для підготовки до комплексного іспиту з дисциплін спеціалізації для студентів педагогічного інституту денної та заочної форми навчання ОКР бакалавр / Л. Є. Гусак, Н. П. Яцишин ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут іноземної філології, Кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей. – Луцьк, 2016. – 95 с.
Дата публікації: кві-2016
Дата внесення: 16-чер-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали для підготовки до комплексного іспиту з дисциплін спеціалізації призначені для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки здобувачів ОКР “Бакалавр” галузі знань «Освіта» спеціальності «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» денної та заочної форми навчання. Видання містить кваліфікаційні вимоги до державного іспиту, добірку необхідного граматичного матеріалу, лексичний, стилістичний мінімум для вивчення та підготовки до комплексного іспиту. Підібрано тексти для читання та автентичні наукові статті для реферування, які допоможуть у підготовці до бесіди на професійно-орієнтовану тематику. Навчально-методичні матеріали можуть використовуватися студентами І-ІV курсів соціально-гуманітарного профілю, філологічних спеціальностей на заняттях з практики англійської мови, викладачами та вчителями шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9624
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Eng_ final .pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.