Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/96
Назва: Петро Васильович Луцишин
Автори: Бондар, Лариса Петрівна
Бояр, Андрій Олексійович
Бібліографічний опис: Петро Васильович Луцишин : біобібліографічний покажчик / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; уклад. Л. П. Бондар, А. О. Бояр. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. − 40 с.
Дата публікації: 8-лют-2010
Дата внесення: 2-бер-2012
Видавництво: Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки
УДК: 016:91(092)
ББК: 91.9:28.8д
Теми: Луцишин П. В.
бібліографічні видання
Короткий огляд (реферат): У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора Петра Васильовича Луцишина, який трагічно пішов із життя 1 січня 2004 р. Подано перелік робіт ученого. Кожна з позицій бібліографічного покажчика – це частина життя науковця. Монографічний та аналітичний бібліографічні описи подано в хронологічному порядку, а в межах кожного року – в алфавітному порядку авторів чи назв праць. У деяких бібліографічних описах не вказано кількість сторінок у зв’язку з відсутністю відповідних матеріалів у бібліотеці ВНУ ім. Лесі Українки. Опис видань подається згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 “Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Покажчик підготовлено на вшанування пам’яті визначного вченого й педагога. Рекомендовано для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/96
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutsyshn.pdf936,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.