Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3882
Назва: Друга іноземна мова (німецька) : метод. реком. до теми «Aussehen und Schönheit»
Автори: Рись, Лариса Федорівна
Rys, L. F.
Бібліографічний опис: Рись Л. Ф. Друга іноземна мова (німецька) : метод. реком. до теми «Aussehen und Schönheit» / Авт.-упоряд. : Лариса Федорівна Рись. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 72 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 28-кві-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: граматичний матеріал по темах «Attributsatz» «Konzessivsatz»
лексичний матеріал до теми «Зовнішність»
текстовий матеріал до теми «Зовнішність»
комунікативні завдання до теми
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для студентів денної та заочної форми навчання, які вивчають німецьку мову як другу іноземну, та містять матеріали до однієї із тем навчальної програми з другої іноземної мови. Основна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетенцій: лексичної компетенції, граматичної компетенції, компетенції у читанні, говорінні, аудіюванні і письмі. Методичні рекомендації складаються з трьох частин. Перша частина містить пояснення граматичного матеріалу по темах «Attributsatz», «Konzessivsatz» та «Genitivus partitivus», а також комплекс вправ для формування німецькомовної граматичної компетенції студентів. Друга частина містить лексичний матеріал до теми «Зовнішність», а також лексико-граматичні вправи для його практичного застосування. Для самостійної роботи студентів наведено сталі вирази із назвами частин тіла людини та комплекс вправ до них. Третя частина містить текстовий матеріал та комунікативні завдання до теми, які сприяють формуванню комунікативної компетенції студентів. Запропоновані завдання можуть бути використані повністю чи вибірково, самостійно чи під керівництвом викладача. Рекомендації доповнює диск із записами аудіо-текстів та додаток із транскриптами аудіо-записів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3882
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rozr_ Attributsatz.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.