Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23891
Назва: Технології навчання у співпраці при викладанні біології
Автори: Лукша, Дарія Олександрівна
Приналежність: кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук
014 - cередня освіта (біологія та здоров’я людини)
Бібліографічний опис: Лукша Д. О. Технології навчання у співпраці при викладанні біології : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 - середня освіта (біологія та здоров’я людини) / наук. керівник О. Я. Іванців ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 66 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 26-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Іванців, Оксана Ярославівна
Теми: технології навчання
співпраця
командна робота
дистанційне навчання
ігрова технологія
проблемно-пошукова технологія
«мозковий штурм»
Короткий огляд (реферат): Одним із важливих аспектів навчального процесу є використання різноманітних технологій навчання для забезпечення більшого залучення учнів до активної навчальної діяльності. В контексті природничих наук, зокрема біології, використання технології навчання у співпраці має вирішальне значення для розуміння складних біологічних процесів і явищ. Біологія, як наука, постійно розвивається, та вимагає від учнів не лише засвоєння теоретичних знань, але і розвитку аналітичного мислення та дослідницьких навичок. Технології навчання у співпраці сприяють виробленню цих навичок, підвищують загальний рівень освіти в галузі біології, крім цього, вони розвивають навички комунікації, соціальної адаптації, вміння аргументувати та доводити власну думку. У дослідженні представлені розроблені нами методичні рекомендації для вчителів біології щодо впровадження ефективних методів співпраці та колективного навчання ( метод командно-рольової роботи та проблемно-пошукової технології) з метою підвищення якості освіти. Також, розглянуто відмінності у процесах викладання біології за допомогою класичних технологій та технологій співпраці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23891
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
luksha_2023.pdf785,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.