Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22880
Назва: Аналітична економіка: курс лекцій
Автори: Бортнік, Світлана Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Бортнік С. М. Аналітична економіка: курс лекцій для здобувачів освіти освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань – 05 Соціальні та поведінкові науки. Луцьк: 2023. 176 с.
Дата публікації: вер-2023
Дата внесення: 6-жов-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 316.4.063 (07.034)
Теми: аналітична економіка
аналітичний звіт
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій призначений для студентів економічних спеціальностей з метою формування системи знань та практичних навичок проведення економічного аналізу чинників, основних напрямів господарської діяльності суб’єктів господарювання та підготовки аналітичних звітів. У даному курсі розглядаються сучасні підходи до аналізування економічних процесів на макрорівні, а також основи наукового забезпечення економічного аналізу а підходи до розрахунку кількісних показників для визначення: обсягів, структури та динаміки економічних відносин в країні та між країнами; якісної оцінки окремих операцій у сфері економічної діяльності, впливу глобалізації на рівень і розвиток економічних процесів країни тощо. Аналітична економіка вивчає методичні підходи до аналізу економічної активності домогосподарств, підприємств, державного сектору, а також ключові економічні показники господарської діяльності населення, підприємств, урядових інституцій. Окрема увага приділена параметрам оцінювання ефективності функціонування національної економіки, економіки міста та територіальних громад. Розглянуто алгоритм підготовки та презентації аналітичних звітів тощо. Викладені та проаналізовані глобальні тенденції інтеграції національної економіки у міжнародний простір.
Опис: Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань – 05 Соціальні та поведінкові науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22880
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AE_bortnik.pdf2,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.