Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17868
Назва: Педагогіка вищої школи і методика навчання у вищих навчальних закладах : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Ніфака, Тетяна Павлівна
Бібліографічний опис: Ніфака Т. П. Педагогіка вищої школи і методика навчання у вищих навчальних закладах : програма нормативної навчальної дисципліни / Т. П. Ніфака ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , кафедра англійської філології. – Луцьк: СНУ імені Лесі Українки, 2019 .- 13 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 25-чер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: Методика викладання іноземної мови
педагогіка вищої школи
Короткий огляд (реферат): Теоретичний курс «Педагогіка вищої школи і методика навчання у вищих навчальних закладах» передбачає формування та вдосконалення у студентів професійної компетентності, яка протягом вивчення даної дисципліни реалізується через: 1) представлення головних компонентів теорії сучасного навчання іноземних мов у вищих навчальних закладах та навчання студентів використовувати теоретичні знання для вирішення практичних завдань; 2) ознайомлення студентів з сучасними тенденціями в навчанні іноземних мов як у нашій країні, так і за кордоном; 3) розкриття особливостей рганізації навчального процесу з іноземної мови у вищому навчальному закладі, розвиток студентів на творчий пошук під час практичної діяльності у вказаному навчальному закладі; 4) реалізацію професійних функцій (комунікативно-навчальної, розвиваючої, гностичної, конструктивно-плануючої, організаторської) викладача вищої школи; 5) розвиток та вдосконалення у студентів - магістрів професійно-методичних вмінь; 6) розвиток вмінь самостійного методичного дослідження.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи і методика навчання у вищих навчальних закладах» підготовки магістра, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), за освітньо-професійною програмою Середня освіта. Англійська мова.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17868
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ніфака_Педагогіка вищої школи і методика навчання у ВНЗ.pdf296,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.