Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17377
Назва: Деякі аспекти естетичного виховання дітей дошкільного віку
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Луцик, Тетяна В'ячеславівна
Бібліографічний опис: Мельник І., Луцик Т. Деякі аспекти естетичного виховання дітей дошкільного віку . Вплив досягнень психологічних і педагогічних наук на розвиток сучасного суспільства: збірник тез міжнародної науково-практичної конференції: (м. Харків, Україна, 13-14 березня: Східноукраїнська організація «Центр педагогічних досліджень», 2020. – С.45-50.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 6-кві-2020
Теми: естетичне виховання дошкільників
емоційний розвиток вихователі закладів дошкільної освіти
емоційний розвиток
Короткий огляд (реферат): Естетичне виховання в сучасних умовах ставить за мету виховати гармонійно розвинену особистість з високим національно-культурним потенціалом, розвиненим почуттям прекрасного, усталеними естетичними смаками. Естетичне виховання починається з багатого емоційного підтексту: чуйності, сердечності, задушевності. У гармонійному поєднанні краси, що оточує людину, і краси самої людини провідна роль належить красі людських взаємовідносин. Дитина, що не може збагнути суті цієї краси думкою, свідомістю, але відчуває її серцем: краса для неї у справедливості. Сутність естетичного почуття дитини можна розглядати як оцінювально-естетичне ставлення, яке виникає в результаті сприйняття оточення, його художнього бачення і проявляється у формі емоційних переживань та характеризуються усвідомленістю, позитивним емоційним забарвленням і творчою спрямованістю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17377
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_lycuk.pdf246,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.