Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16423
Назва: Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Булатецька, Леся Віталіївна
Bulatetska, Lesia V.
Булатецький, Віталій Вікторович
Bulatetskyi, Vitalii V.
Бібліографічний опис: Булатецька Л. В. Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи : програма нормативної навчальної дисципліни / Л. В. Булатецька, В. В. Булатецький ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра прикладної математики та інформатики . - Луцьк , 2019 . - 12 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 9-жов-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: База даних
Database
Моделі даних
Data models
Розподілена база даних
Вistributed database
Аналітичні системи
Analytical systems
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін, забезпечує професійний розвиток бакалавра та спрямована на формування у майбутніх фахівців базових знань, вмінь та навичок з проектування, розробки баз даних, використання сучасних мов запитів до баз даних, методів оптимізації, які застосовуються в процесі експлуатації бази даних, а також підвищення рівня теоретичних знань про основи баз даних.
Опис: Програма навчальної дисципліни “Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладна математика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16423
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bd.pdf308,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.