Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16263
Назва: Історія світової культури: Новий час
Автори: Шваб, Лариса Петрівна
Shvab, Larysa P.
Бібліографічний опис: Шваб Л. Історія світової культури: Новий час : навчально-методичний комплекс для студентів факультету історії, політології та національної безпеки / Л. П. Шваб ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра всесвітньої історії. Луцьк, 2018. 117 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 12-вер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: культура
мистецтво
література
музика
Новий час
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному комплексі вміщено програму навчальної дисципліни "Історія світової культури: Новий час". Подано короткий виклад змісту тем, запропонованих для вивчення; перелік тем практичних (семінарських) занять і самостійного опрацювання для студентів денної та заочної форм навчання в супроводі з рекомендованою літературою, запитаннями для контролю тощо. В частині "Додатки" вміщено інформацію для осіб, зацікавлених у більш ширшому опануванні навчальною дисципліною - новинки зарубіжної та української літератури тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/16263
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шваб Л. П. Історія світової культури. Новий час.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.