Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15808
Назва: Міф і міфологічні нарації в культурі і медіа : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Головей, Вікторія Юріївна
Holovei, Viktoriia Yu.
Бібліографічний опис: Головей Ю. В. Міф і міфологічні нарації в культурі і медіа : програма нормативної навчальної дисципліни / В. Ю. Головей; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; кафедра культурології та хореографічного мистецтва. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 12 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 1-кві-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: Міф
Міфологічні нарації
Мультурологія
Медіа-середовище
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни “Міф і міфологічні на рації в культурі і медіа” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності “Культурологія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є міф як символічна форма культури та його трансформації в сучасному медіа-середовищі. Вивчення курсу передбачає використання знань, набутих із таких навчальних дисциплін як релігієзнавство, філософія, історія культури тощо. Метою викладання навчальної дисципліни “Міф і міфологічні на рації в культурі і медіа” є висвітлення семіотичного аспекту культури, аналіз специфіки знакових систем та семантичних кодів культури. Основними завданнями вивчення дисципліни “Міф і міфологічні на рації в культурі і медіа” є формування навичок культурологічного аналізу міфу, його структурних та функціональних характеристик на базі ґрунтовного вивчення культурно-історичних джерел та наукової літератури; цілісне бачення міфу як складного, універсального, багаторівневого культурного феномену; осмислення еволюції міфологічної свідомості в контексті розвитку культури. Предметом вивчення навчальної дисципліни є міф як символічна форма культури та його трансформації в сучасному медіа-середовищі. Вивчення курсу передбачає використання знань, набутих із таких навчальних дисциплін як релігієзнавство, філософія, історія культури тощо.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Медіафілософія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня магістра напряму 03 Гуманітарні науки, спеціальності 034Культурологія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15808
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головей_Міф і міф.нарації в культурі і медіа.pdf150,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.