Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14903
Назва: Теорія ймовірностей та вища математика в соціології
Автори: Сальнікова, Світлана Анатоліївна
Salnikova, Svitlana А.
Бібліографічний опис: Сальнікова С. А. Теорія ймовірностей та вища математика в соціології : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 054 Соціологія освітньої програми Соціальний аналіз. Консалтинг. Управління / С. А. Сальнікова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - 2018. - 9 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 6-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: теорія ймовірностей
вища математика
матриці
теорія граф
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна є важливим базовим предметом, що сприяє розвитку професійної підготовки, формуванню та вдосконаленню певних фахових умінь та навичок у студентів-соціологів як майбутніх фахівців у сфері прикладної соціології. Метою викладання навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та вища математика в соціології» є вивчення таких важливих розділів математики як теорія 4 комбінаторики та теорія ймовірностей, матрична алгебра, теорія графів та ін., котрі є базовими для оволодіння методами та принципами прикладної соціології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14903
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Math_posibility_pr_2018.pdf895,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.