Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14582
Назва: Методика викладання психології у вищих навчальних закладах
Автори: Іванашко, Оксана Євгенівна
Ivanashko, Oksana Ye.
Бібліографічний опис: Іванашко О. Є. Методика викладання психології у вищих навчальних закладах : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / О. Є. Іванашко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 15 с.
Дата публікації: 18-кві-2018
Дата внесення: 14-вер-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: дидактика
детермінізм
наочність
методи навчання
лекція
семінар
практичне заняття
Короткий огляд (реферат): До програми курсу включені розділи, що дозволять узагальнити теоретичні та практичні знання з методики викладання психології у вищих навчальних закладах і є результатом теоретичних узагальнень минулих і сьогоднішніх наукових досягнень психології навчання, методики навчання і практики педагогічної діяльності. Зміст методики викладання психології у вищих навчальних закладах передбачає з’ясування основних тенденцій у викладанні різних дисциплін, що дозволило б мінімізувати інтелектуальні та фізичні затрати для досягнення максимального результату. Водночас, проводиться ретроспектива на вивчення психології у загальноосвітніх школах. Зміст навчальної дисципліни: 1. Психологія як навчальний предмет. 2. Загальна характеристика принципів дидактики і їхня реалізація в методиці викладання психології. 3. Підготовка і проведення лекційних занять у курсі психології. 4. Семінарські практичні, й лабораторні заняття в навчальних групах. 5. Активні методи навчання. 6. Методичні особливості викладання навчальних дисциплін з психології 7. Організація самостійної роботи студента 8. Організація проведення контролю в процесі навчання психології. 9. Викладач як центральна фігура педагогічного процесу у вузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14582
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_vykl_psykholoh_vnz.pdf422,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.